SLOVENSKÉ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO

(SLOVENSKÉ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO)
SLOVENSKÉ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO

Osloboďte kúzlo s veľkolepým Slovenským ľadovým kráľovstvom

Osloboďte kúzlo s veľkolepým Slovenským ľadovým kráľovstvom. Divadelné predstavenia na motív jednej z najznámejších rozprávok všetkých čias, vás vtiahnu do ľadového kráľovstva plného zábavy a hudby. Čaká na vás príbeh dvoch sestier Elzy a Anny, ktorých sesterská láska zachráni kráľovstvo. Stretnete sa aj s ich nerozlučnými kamarátmi, milým a vtipným snehuliakom Olafom a nebojácnym a odvážnym Kristoffom.

V prvej časti na vás čaka príbeh kráľovny Elzy, ktorá uvrhne krajinu Arendelle do večnej zimy a jej sestry Anny, ktorá sa ju vydá nájsť a zachrániť kráľovstvo skôr, než bude príliš neskoro. Obe sestry sa naučia, že iba skutok pravej lásky môže rozmraziť zamrznuté srdce. V druhej časti príbehu Elza a Anna spolu so snehuliakom Olafom a verným kamarátom dobrodruhom Kristoffom nájdu indície, ktoré im odhalia veľké tajomstvá o ich kráľovstve a získajú odpovede na mnohé otázky.

Vychutnajte si skvelé spevácke a herecké výkony v podaní známych slovenských hercov a spevákov. Očakávajte veľa energie a interakcie s divákmi a známe piesne z rozprávky, ktoré si s nami určite radi zaspievate. Na našom predstavení sa zabavia nielen detí, ale aj dospelí. V predstavení Slovenské ľadové kráľovstvo účinkujú aj herci, ktorí nadabovali a naspievali slovenský originál rozprávky.

Obsadenie:

Olaf - Marian Labuda ml./ Michal Hallon

Elza - Andrea Somorovská / Monika Drgáňová

Anna - Mirka Gális Partlová /Maťa Dolná

Kristoff - Dávid Árva / Dárius Koči

Dĺžka podujatia: 90 minút
Rok výroby: 2024
Dátum lokálnej premiéry: 18. november 2024

Kliknutím na dátum alebo čas zobrazíte podrobnosti predstavenia
Pondelok, 18. 11. o 17:05 Kúpiť
Názov: SLOVENSKÉ ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO
Cena: 14,00 €
Miesto: MSKS Zlaté Moravce
Námestie A.Hlinku č.1
953 01 Zlaté Moravce
Zobraziť na mape